HALA FRIGORIFICA

HALA PRODUCTIE

HALA SERVICE AUTO

HALA DEPOZITARE

HALA AGROZOOTEHNICA

HALE – COPERTINE

Protejarea valorii și durata de viață a clădirilor pe care o construiți este o responsabilitate importantă. Cel mai important element în procesul de construcție este structura clădirii. Structurile ușoare de otel devin rapid o alternativă preferată la materialele folosite în mod tradițional, în industria construcțiilor, datorită proprietăților sale superioare, și de asemenea, costurilor reduse.

Suntem specializați în producția și executarea construcțiilor pe structură metalică ușoară, având peste 20 de ani experiență în acest domeniu. Producem din oțel structural profile rezitente dar și ușoare de 89 mm, 140 mm, 190 mm, 240 mm si 290 mm lațime si grosime de 1 mm – 3,5 mm.

Utilizăm profile metalice zincate, care oferă rezistență îndelungată în timp, pentru realizarea halelor metalice industriale sau agricole (agrozootehnice). În ansamblul structurii metalice folosim oțel de rezistență sporită, astfel executăm hale cu deschideri foarte mari, excluzând stâlpii din interiorul halei.

Folosim cele mai bune materiale pentru realizarea halelor metalice și economisim prin proiectarea inteligentă. Construcțiile sunt asamblate cu șuruburi prestabilite la proiectare, pentru o executare rapidă dar și pentru eliminarea oricărei posibile greșeli umane. Oferim structuri metalice pentru orice tip de hale și garantăm o calitate superioară, inovație și profesionalism la preț accesibil.

Structurile metalice utilizate în mod obișnuit în construcții de tip hală, pot fi ușor si rapid ridicate. Caracteristici: instalare ușoară, structură stabilă, rezistență seismică, hidroizolații, conservarea energiei și protecția mediului.

hale industriale, de depozitare, agricole pe structura metalica usoara

CONTACT

T: +40 749 011 448      |      E: contact@structurausoara.ro

[]
1 Step 1
Numeyour full name
Prenumeyour full name
Telefonyour full name
Judetyour full name
Localitateayour full name
Mesajmore details
0 /
Previous
Next