HALA FRIGORIFICA

HALA PRODUCTIE

HALA SERVICE AUTO

HALA DEPOZITARE

HALA AGROZOOTEHNICA

HALE – COPERTINE

Protejarea valorii și durata de viață a clădirilor pe care o construiti este o responsabilitate importantă. Cel mai important element în procesul de construcție este structura clădirii. Structurile usoare de otel devin rapid o alternativă preferată la materialele folosite in mod tradițional, în industria construcțiilor, datorita proprietăților sale superioare, si de asemenea, costurilor reduse.

Suntem specializati in productia si executarea constructiilor pe structura metalica usoara, avand peste 20 de ani experienta in acest domeniu. Noi producem profile din otel usoare de 89 mm, 140 mm, 190 mm, 240 mm si 290 mm latime si grosime de 1 mm – 3,5 mm.

Utilizăm profile metalice zincate, care oferă rezistență timp îndelungat, pentru realizarea halelor metalice industriale sau pentru sectorul agricol. În ansamblul structurii metalice folosim oțel de rezistență sporită, astfel executăm hale cu deschideri foarte mari, excluzând stâlpii din interiorul halei.

Folosim cele mai bune materiale pentru realizarea halelor metalice și economisim prin proiectarea inteligentă. Construcțiile sunt asamblate din șuruburi, pentru o executare rapida, dar si pentru eliminarea oricărei posibile greșeli umane. Oferim structuri metalice pentru orice tip de hale si garantam o calitate superioara, inovație si profesionalism la preț redus.

Structurile metalice utilizate în mod obișnuit în constructii de tip hala, pot fi ușor si rapid ridicate. Caracteristici: instalare ușoară, structură stabilă, rezistenta seismica, hidroizolații, conservarea energiei și protecția mediului.

hale industriale, de depozitare, agricole pe structura metalica usoara

CONTACT

T: +40 771 194 087      |      E: contact@structurausoara.ro

[]
1 Step 1
Numeyour full name
Prenumeyour full name
Telefonyour full name
Judetyour full name
Localitateayour full name
Mesajmore details
0 /
Previous
Next