CASA PARTER

CASA CU MANSARDA

CASA CU ETAJ

CASA MULTIFAMILIARA

Suntem specializati in productia si executarea constructiilor pe structura metalica usoara, avand peste 20 de ani experienta in acest domeniu. Noi producem profile din otel usoare de 89 mm, 140 mm, 190 mm, 240 mm si 290 mm latime si grosime de 1 – 3,5 mm.

Producem structuri usoare pentru orice tip de case, care pot fi executate in Romania sau Europa. Calitatea superioara a structurilor, inovatia si profesionalismul sunt garantiile oricarui sistem de constructie ridicat de catre noi. Cu constructiile pe structura usoara realizate de catre noi, vei economisi pana la 30% fata de constructiile clasice de case.
Avantajele unei astfel de case realizate pe structura metalica usoara sunt numeroase, dar cele mai importante sunt:

REZISTENTA SEISMICA
Structurile metalice sunt de aproximativ 7 ori mai usoare decat structurile clasice, iar in cazul unor forte seismice, proprietatea dumneavoastra nu are de suferit. Elasticitatea cladirii in cazul unui seism se datoreaza preciziei din proiectarea initiala.

DURABILITATE
Otelul zincat garanteaza ca structura casei tale va rezista pana in 150 de ani. Structurile noastre metalice ofera rezistenta remarcabila. Otelul nu arde, fiind un material incombustibil si nu este afectat de ciuperci sau alte atacuri ale insectelor.
Izolatie termica si fonica foarte ridicata.

ESTETICA
Prin proiectarea profesionista eliminam erorile de executie ce ar putea crea un deranjament din punct de vedere al aspectului. Folosim instrumente optice profesionale de mare precizie care elimina orice unghi imperfect, iar peretii sunt montati  perfect vertical.
Sistemele noastre de constructie permit o libertate mult mai mare in designul arhitecturii fata de orice alt sistem traditional. Construirea este posibila in orice anotimp. Niciun deseu, santier de constructii curat.

In acest secol al vitezei, timpul este esential pentru clientii nostri. De aceea, structurile metalice sunt cea mai potrivita alegere. Proiectele de rezistenta sunt gata in maxim 2 saptamani, iar fabricarea structurii si montarea acesteia, dureaza cateva zile.

case, pensiuni, vile pe structura usoara din otel

CONTACT

T: +40 749 011 448      |      E: contact@structurausoara.ro

[]
1 Step 1
Numeyour full name
Prenumeyour full name
Telefonyour full name
Judetyour full name
Localitateayour full name
Mesajmore details
0 /
Previous
Next