ETAJARI

Oferim servicii de etajare cu structura metalica usoara, din profile metalice zincate, pentru orice tip de constructie a carei structura de rezistanta permite etajarea. Aceste tipuri de etajari sunt foarte convenabile deoarece nu incarca structura deja existenta a cladirii. Alte avantaje a unei astfel de etajari sunt: rapiditatea constructiei, rezistenta anti seisimica ridicata, izolare termica si fonica excelenta.

Pentru constructia structurii etajelor folosim profile metalice zincate, cu proprietati anticorozive. Structura folosita de noi nu rugineste, nefiind necesara vopsirea acesteia. Detinem controlul total asupra procesului tehnologic, astfel incat va putem oferi un pret mai mic fata de orice alte structuri, traditionale sau alternative, disponibile pe piata. Etajele construite de noi rezista fara probleme la cutremure puternice.
Suntem specializati in productia si executarea constructiilor pe structura metalica usoara, avand peste 20 de ani experienta in acest domeniu. Noi producem profile din otel usoare de 89 mm, 140 mm, 190 mm, 240 mm si 290 mm latime si grosime de 1 – 3,5 mm.

Timpul este esential pentru clientii nostri. De aceea, structurile metalice sunt cea mai potrivita alegere.

etaje, atajari, podele cu structura usoara din otel
mansardari cu profile metalice usoare

MANSARDARI / ACOPERISURI

Mansardele construite de catre noi cu ajutorul structurii metalice usoare, pot fi realizate pentru mansardarea blocurilor sau a cladirilor de birouri si transformarea podurilor vechi in mansarde luminoase, izolate termic si fonic. Aspectele ce determina functionalitatea si confortul mansardelor realizate de noi sunt: spatiul mare de locuit, lumina naturala, confortul termic si cel fonic.

Amenajam mansarde la cele mai inalte standarde de pe piata constructiilor. Pentru constructia structurii mansardei folosim profile metalice zincate, cu proprietati anticorozive. Structura folosita de noi nu rugineste, nefiind necesara vopsirea acesteia. Detinem controlul total asupra procesului tehnologic, astfel incat va putem oferi un pret mai mic fata de orice alte structuri, traditionale sau alternative, disponibile pe piata. Mansardele construite de noi rezista fara probleme la cutremure puternice.
Suntem specializati in productia si executarea constructiilor pe structura metalica usoara, avand peste 20 de ani experienta in acest domeniu. Noi producem profile din otel usoare de 89 mm, 140 mm, 190 mm, 240 mm si 290 mm latime si grosime de 1 – 3,5 mm.

Timpul este esential pentru clientii nostri. De aceea, structurile metalice sunt cea mai potrivita alegere.

CONTACT

T: +40 749 011 448      |      E: contact@structurausoara.ro

[]
1 Step 1
Numeyour full name
Prenumeyour full name
Telefonyour full name
Judetyour full name
Localitateayour full name
Mesajmore details
0 /
Previous
Next