Clădirile realizate de noi pot fi utilizate in scopuri locuibile sau de birou. Fiind modulare, au posibilitatea de alipire a două sau mai multor module. Executăm construcții și pentru depozitare sau chioșcuri.

Case modulare, sunt clădiri prefabricate, care constau din mai multe secțiuni numite module. Acest tip de constructie folosește o metodă mai eficientă față de alte metode de construire. Secțiunile de module sunt construite, apoi livrate la locul destinat utilizării. Secțiunile prefabricate sunt uneori ridicate și plasate pe pereții de subsol, folosind o macara. Modulele pot fi așezate una lângă alta, cap la cap, sau stivuite, si permit o varietate de configurații și stiluri în structura clădirii.

NOU

>> CASE TIPIZATE PE SISTEM MODULAR

Realizate pe structură metalică ușoară, din profile de oțel structural S350-GD dublu zincat, aceste case modulare sunt create și optimizate pentru un buget redus. Fiind case din module tipizate, gândite pe sistem modular, ele sunt mult mai accesibile decât oricare casă nouă, construită pe un alt sistem de construcție. Prețul unei case modulare începe de la 9235 EURO (preț structură metalică cu montaj) și 32632 EURO (preț casă modulară finisată) – actualizat în data de 04.Dec.2023.

Aceste case sunt ideale atât pentru case rezidențiale, cât și pentru case de vacanță sau chiar și pentru spații de birouri sau sedii oficiale. Construcția fiind recunoscută de bancă și asigurator, se poate realiza și prin credit bancar.

Ce includ prețurile afișate pentru proiecte de case modulare

proiect de casa din module realizate pe structura metalica usoara

CONTACT

T: +40 749 011 448      |      E: contact@structurausoara.ro

[]
1 Step 1
Numeyour full name
Prenumeyour full name
Telefonyour full name
Judetyour full name
Localitateayour full name
Mesajmore details
0 /
Previous
Next