Case

Casă rezidențială cu etaj

DESPRE CONSTRUCȚIE

Aspectul exterior al casei sugereaza ideea de casa traditionala, privita fiind prin prisma acoperisului inclinat, insa vitrajele ample ii confera o nota de modernitate. Compartimentarile proiectului au fost gandite astfel: la parter avem un dormitor, un birou, bucataria si locul de luat masa, grupul sanitar, livingul si evident scarile pe care se acceseaza etajul. La etaj regasim o zona de noapte cu 3 dormitoare, grupul sanitar, un birou de lucru si un living. Cu o arhitectura moderna, o suprafata locuibila impresionanta, camere inalte si spatioase, acest proiect este destinat oamenilor care apreciaza calitatea exprimarii si dinamismului noului val de arhitecti, care vin cu proiecte indraznete si de bun gust.

Beneficiarul a optat la realizarea acestui proiect pentru structura metalica usoara, care datorita proprietatilor sale si a calitatii superioare se preteaza perfect pentru climatul racoros al acestei zone.

Un alt avantaj al folosirii suprastructurilor consta in rapiditatea executiei. In doar 6 zile, aceasta a fost predata catre beneficiar, de la nivel de elemente individuale (profile) la structura metalica complet montata conform proiectului.

PROIECTARE
15 zile

PRODUCȚIE
10 – 15 zile

MONTAJ
6 zile

SPECIFICAȚII:
Suprafață construită desfășurată: 280 mp
Suprafață acoperiș: –
Terasa: –
Unghi acoperiș: –
Inălțime clădire: –
Dimensiune clădire: –

LOCAȚIE:
Oslo, NORVEGIA

COD PROIECT:
c0053

sistem certificat CE, Eurocode 3, ISO 9001/2015, TÜV