Case

Casă parter

DESPRE CONSTRUCȚIE

Imaginea exterioara a casei sugereaza ideea de casa traditionala, privita fiind prin prisma acoperisului inclinat, insa vitrajele ample ii confera o nota de modernitate. Designul simplu si dimensiunile reduse o recomand oricarei familii tinere, aflata la inceput de drum in viata, insa si persoanele ceva mai in varsta ar putea sa abordeze, cu acest proiect, o schimbare in viata pornita din dorinta de renuntare la apartamentul de bloc. Din punct de vedere functional, compartimentarea este realizata simplu dar in acelasi timp practic, cu o zona de zi compusa din living, bucatarie, birou, spatii tehnice si dormitoare. Datorita folosiri structurii metalice Mexi, un astfel de tip de constructie poate fi predat la cheie in mai putin de 90 de zile.

Structura a fost finalizata in numai 6 zile. Panotarea exterioara si a sarpantei a mai durat aproximativ doua saptamani. Chiar daca au fost mici probleme legate de proiectare acestea au fost remediate prompt de catre echipa Mexi.

Totul a decurs asa cum ne-a fost expusa situatia de la bun inceput, pornind de la conditiile contractuale si pana la termenul de predare. Excluzand timpul necesar executiei fundatiei, la o luna de la incepere casa este inchisa la exterior (termosistem exterior, acoperis complet, geamuri).

PROIECTARE
15 zile

PRODUCȚIE
10 – 15 zile

MONTAJ
5 – 7 zile

SPECIFICAȚII:
Suprafață construită desfășurată: 135 mp
Suprafață acoperiș: –
Terasa: –
Unghi acoperiș: –
Inălțime clădire: –
Dimensiune clădire: –

LOCAȚIE:
București, ROMÂNIA

COD PROIECT:
c0031

sistem certificat CE, Eurocode 3, ISO 9001/2015, TÜV