Case

Casă cu mansardă

DESPRE CONSTRUCȚIE

Arhitectura proiectului este realizata la cei mai inalti parametri, intregul ansamblu fiind unul aerisit si extrem de bine compartimentat. Proiectul propune o casă de dimensiuni medii, fermecătoare pentru o familie de 3-4-persoane, cu o prezenta distinsa in orice context. Anveloparea exterioara cu lambriu de lemn ii confera o nuanta calda si primitoare.

Zona parterului crează o zona de zi cu un living confortabil, bucătărie și o sală de mese spațioasă. La parter sunt programate de asemenea un birou confortabil separat, toaleta, vestibulul și o sală funcțională, cu acces la grădină. Cabinele de dormit sunt la mansarda, repartizate in trei dormitoare confortabile, din care unul cu dressing precum si grupurile sanitare.

Unul dintre avantajele utilizarii structurii metalice Mexi la peretii portanti exteriori, este faptul ca, datorita cavitatii mari a profilelor(14 cm) se poate monta intre acestea o vata bazaltica de mare densitate, cu o grosime de pana la 14cm, conferind astfel un nivel mult superior de izolare termica.

PROIECTARE
15 zile

PRODUCȚIE
10 – 15 zile

MONTAJ
5 -7 zile

SPECIFICAȚII:
Suprafață construită desfășurată: 170 mp
Suprafață acoperiș: –
Terasa: –
Unghi acoperiș: –
Inălțime clădire: –
Dimensiune clădire: –

LOCAȚIE:
Cluj Napoca, județul Cluj

COD PROIECT:
c0026

sistem certificat CE, Eurocode 3, ISO 9001/2015, TÜV